Vantaan aikuislukion opintotarjottimet

Opiskeluympäristö

Tikkurilan ja Martinlaakson toimipisteiden tarjottimet löydät tämän sivun linkeistä. Varaamme oikeuden muutoksiin, esimerkiksi siksi, että jollekin opintojaksolle ei ole tulossa riittävästi osallistujia. Tarjottimien viimeisimmät muutokset on tehty 30.5.2023.

TARJOTTIMIEN LUKUOHJE

Tarjottimien merkinnät make ja tito viittaavat viikonpäiviin. Make-tunnit ovat maanantaisin ja keskiviikkoisin sekä tito-tunnit tiistaisin ja torstaisin. Opintojaksojen kesto on pääsääntöisesti 11 lähiopetuskertaa ja jakson päätösviikolla 3 tunnin tapaaminen (esim. loppukoe).

Numero viikonpäivien perässä viittaa tuntien ajankohtaan:

I-palkin tunnit pidetään klo 16.00-17.20 ellei muuta ryhmän kesken sovita.

II-palkin tunnit pidetään klo 17.30-18.50 ja

III-palkin tunnit pidetään klo 19.00-20.20

Monimuoto-opintojaksoja on tarjolla ensimmäisessä palkissa ja Martinlaaksossa muissakin palkeissa esimerkiksi yhteiskuntaopissa ja maantieteessä. Ensimmäisellä tapaamisella opettajan kanssa sovitaan missä ja minä päivinä lähiopetus järjestetään. Pidäthän siis huolen, että ilmoittaudut aikuislukion Wilmassa monimuotototeutuksille ajoissa, jotta saat ajantasaiset tiedot opetusjärjestelyistä.

Mercuria

Mercurian oppijoiden lukujärjestykset löydät Mercurian Wilmasta omilla käyttäjätunnuksillasi. Tunnit päivittyvät mercurialaisilla myös aikuislukion Wilmaan, mutta suosittelemme ensisijaisesti Mercurian oman Wilman seuraamista, sillä viime hetken muutokset päivitetään ensisijaisesti sinne.