Aikuislukion uusintakokeet

Täältä löydät uusintakoeaikataulun ja ilmoittautumisohjeet.

Aikuislukion kanslia / Tikkurila

Ilmoittautuminen

Vantaan aikuislukiossa uusintakoetilaisuuksiin ilmoittaudutaan suoraan opintojakson opettajalle Wilmaviestillä. Mikäli olet saanut hylätyn arvioinnin tai puuttuvan suoritusmerkinnän Z, on sinulla puoli vuotta aikaa suorittaa opintojakso loppuun, ennen kuin opintojakso tulee käydä uudestaan. Opintojaksojen lopputestejä yms. voi käydä näissä uusintatilaisuuksissa tekemässä.

Jos opiskelija on saanut hyväksytyn suorituksen, opiskelija ohjataan käymään opintojakso uudestaan korottaakseen arvosanaansa, mutta opettajalta voi tiedustella mahdollisuutta korotukseen esimerkiksi uusintakokeella. 

Uusintakokeisiin tulee ilmoittautua viimeistään viikkoa ennen koetilaisuutta. Mikäli ilmoittaudut myöhemmin, on opettajalla oikeus kieltäytyä uusintakokeen järjestämisestä. 

Uusintakokeet ovat aina yhteistilaisuuksia, joissa on kiertävä aikuislukion opettaja valvomassa. Lisäksi uusintakokeet laaditaan usein yksilöllisesti kunkin opiskelijan tilanteeseen soveltuen. Siten on ehdottoman tärkeää, että ilmoitat mahdollisimman pian, mikäli et syystä tai toisesta pääsekään ilmoittautumaasi kokeeseen. 

Kevään 2023 uusintakoeaikataulu

Martinlaakson kokeet pidetään Abittiluokassa 108, Tikkurilassa luokassa Mooli 2.062.

Uusintakokeet järjestetään lähtökohtaisesti klo 17-20 välisenä aikana:

pe 13.1. MARTINLAAKSO JA TIKKURILA
pe 3.3. MARTINLAAKSO JA TIKKURILA
pe 21.4. TIKKURILA (koetilaisuus ensisijaisesti keväällä valmistuville)
pe 5.5. TIKKURILA
pe 12.5. MARTINLAAKSO