Maskinöversättning hjälper dig att förstå på vantaa.fi

Nyhet

Du kan nu se Vandas webbplatser maskinöversatta till mer än 100 språk. Maskinöversättningar hjälper dig att förstå innehållet, särskilt när det inte finns någon officiell översättning.

Työllisyyspalveluiden neuvonta

Med hjälp av översättningsknappen kan du se en maskinöversättning av sidans innehållet på det språk du väljer. Eftersom det är en maskinöversättning kan det ändå finnas brister eller fel.

Om det finns en officiell översättning av innehållet bör du använda den. De officiella språken på vantaa.fi är finska, svenska och engelska.

Använding översättningsknappen

Översättningsknappen finns uppe till höger på webbplatsen och omedelbart till vänster om språkmenyn. Översättningsknappen finns på vantaa.fi och på alla relaterade temasidor.

Knappen är tillgänglig i webbläsarvyn på datorn. Tjänsten tillhandahålls av Google Översätt. I mobilen kan du använda webbläsarnas egna översättningsfunktioner.

Kuvakaappaus translate-painikkeesta.

Översättningsknappen finns uppe till höger på webbplatsen och omedelbart till vänster om språkmenyn

Nästan en fjärdedel av invånarna i Vanda talar ett främmande språk

I Vanda talas över 120 språk. Det vanligaste främmande språket är ryska. Vid årsskiftet 2021 och 2022 var redan 23 procent av Vandaborna personer med ett främmande modersmål.

 

 

Keywords

Flerspråkighet2/2023