Vantaan aikuislukion kesätiedote

Tiedote

Vantaan aikuislukio jää kesätauolle. Palvelemme teitä jälleen elokuussa!

Kanslia kesäkuu 2022

Vantaan aikuislukion toimisto kiittää menneestä lukuvuodesta ja hiljenee nyt kesätauolle.

Tervehdys!

Vantaan aikuislukio jää nyt kesätauolle ja lämmin kiitos kaikille historiamme 50. toimintavuodesta! Emme ole kesän aikana tavoitettavissa, joten ethän pahastu, jos emme vastaa yhteydenottoosi heinäkuun helteillä. Tikkurilan toimisto aukeaa jälleen ma 8.8. klo 15.00 ja Martinlaakson toimisto ma 15.8. klo 15.00 alkaen.

Ensi lukuvuosi tuo merkittäviä muutoksia aikuislukion maailmaan. Olemme muuttaneet iltaopetustarjontaamme siten, että tuomme iltapäivän tunneille klo 16-17.20 monimuoto-opetusta, jossa on osin etänä ja osin lähinä tarjottavaa opetusta. Näin ollen pyrimme tasa-arvoistamaan Martinlaakson ja Tikkurilan toimipisteissä opiskelevien palveluita, mutta samalla myös monipuolistamaan niitä.

Alkavalla lukuvuotena on tarjolla kattava valikoima erilaisia reaaliaineita, ja erityisesti kemiaa, fysiikkaa ja historiaa on mahdollista käydä runsaammin kuin aiemmin ja niissä on käytännössä ympäri vuoden menossa opintojaksoja - hyppää mukaan!

Opinto-ohjaajamme vaihtuu ja sanomme haikeat hyvästit Pekolle. Uusi opomme Kaisa aloittaa työssään 8.8.2022. Hänen kanssaan voi sopia tapaamisen, mikäli on esimerkiksi lukujärjestyksen suunnitteluun liittyviä kysymyksiä. Alkavana lukuvuonna lähes kaikki opinnot ovat uuden OPSin mukaisia, joten mikäli olet aloittanut vanhassa, saatat tarvita opon apua kurssien vastaavuuksien varmistamisessa.

Vantaan aikuislukio kiittää myös rehtori Mari Aaltoa työpanoksestaan aikuislukion johtamisen ja kehittämisen eteen. Mari siirtyy toisiin työtehtäviin ja Vantaan aikuislukion kuten koko Tikkurilan lukion rehtorina aloittaa elokuun alusta alkaen Marianna Sydänmaanlakka. Lisäksi myös muutama muu opettajanvaihdos tapahtuu ensi vuodelle. Ajantasaiset henkilökunnan tiedot löydät nettisivuiltamme.

Oikein antoisaa kesää kaikille ja tervetuloa syksyllä aloittamaan opinnot, ensimmäinen iltaopetuspäivä on maanantaina 29.8.2022. Aikuislukio tarjoaa ma 29.8. ja ti 30.8. toimipisteissään kahvit, ja toivotamme siten teidät tervetulleiksi syksyllä jatkamaan opintoja tai aloittamaan ne. 

Oikein virkistävää kesää kaikille!

Aurinkoisin terveisin,

Aikuislukion apulaisrehtori

Pekka Rajala

Avainsanat

Vantaan aikuislukio