Asiasana: Toisen asteen koulutus

Vantaan aikuislukion opinto-opas

Sisältösivu

Tältä sivulta löydät Vantaan aikuislukion reaaliaikaisen opinto-oppaan.

Opinto-ohjaus Vantaan aikuislukiossa

Sisältösivu

Vantaan aikuislukiolla on yksi opinto-ohjaaja, joka päivystää alkuviikosta Martinlaaksossa ja loppuviikosta Tikkurilassa.

Aikuislukioon ilmoittautuminen

Koontisivu

Tämän sivun ilmoittautumislinkistä pääset ilmoittautumaan opiskelijaksemme. Tervetuloa meille!

Työ- ja loma-ajat Vantaan aikuislukio

Sisältösivu

Aikuislukion kalenteri pdf-muodossa, sekä tiivistettynä työ- ja loma-ajat löydät täältä.

Opinto-ohjaus aikuislukiossa

Sisältösivu

Opinto-ohjaajan vastaanotolla voit poiketa joko Martinlaakson tai Tikkurilan toimipisteetä. Opolle voit aina myös soittaa. Aikuislukion opinto-ohjaaja vastaa opiskelijoiden sisäänottoprosessista sekä YO-ilmoittautumisista.

Aikuislukion esittely

Sisältösivu

Vantaan aikuislukio on Martinlaaksossa ja Tikkurilassa palveleva ilta- ja lähiopetukseen painottunut lukio. Aikuislukioon ovat tervetulleita kaikki 18 vuotta täyttäneet lukio-opinnoista syystä tai toisesta kiinnostuneet.